Info

Lør. 21. aug.

19.00 - 01.00
Café von Hatten
Entré: 50 kr.
Arrangør: Café von Hatten

OPDATERING: Desværre har vi ikke tids nok mødt vores økonomiske mål for at kunne få rockteltet op at stå, som det ellers har været planlagt. Det betyder at vi i stedet afholder arrangementet (begge dage) på Café Von Hatten, Von Hattenstræde 7 i stedet. Det bliver bestemt KKE mindre fedt, så kom og fejr at vi har været et kunstnerisk åndehul i 4 årtier!

Lørdag d. 21/8

Von Hatten og RanderSound præsenterer lyden af 2021 med 2 spændende unge pop og indie-rock navne. Lokale BONAD samt lokale Blue Minds

 

 

BLUE MINDS

Det lokale Randers band Blue Minds spiller gennemført poprock med masser af stemning og melankoli. De spænder fra det helt skrøbelige melodier til de store eksplotioner med masser af syng-med-omkvæd. Med 2 EPer samt tilhørende singler er de allerede et af de etablerede bands i Randers.

https://www.facebook.com/Bluemindsmusic

der begge giver deres bud på hvordan fængende pop og rock lyder idag.

 

BONAD

Denne lokale Randers popgruppe, blev dannet i 2019. Bonad leverer altid en energisk koncertoplevelse med deres atmosfæriske pop, som trækker tråde til rockmusikken.

Kombinationen af musikken og den kraftfulde vokal er med til at drage dig ind i et unikt univers, hvor der både er plads til skrøbelighed og store armbevægelser.

Der er dømt dansevenlig pop melodier med go energi og en stor fest.

https://www.facebook.com/BonadOfficial

Link til Facebook begivenhed: 
https://www.facebook.com/events/944460449456370

Arrangører

Log på