Info

Fre. 20. aug.

17.00 - 01.00
Café von Hatten
Entré: 50 kr.
Arrangør: Café von Hatten

OPDATERING: Desværre har vi ikke tids nok mødt vores økonomiske mål for at kunne få rockteltet op at stå, som det ellers har været planlagt. Det betyder at vi i stedet afholder arrangementet (begge dage) på Café Von Hatten, Von Hattenstræde 7 i stedet. Det bliver bestemt KKE mindre fedt, så kom og fejr at vi har været et kunstnerisk åndehul i 4 årtier!

 

Fredag d. 20/8

Von Hatten og RanderSound præsenterer lyden af 2021 med 2 spændende unge pop og indie-rock navne. PRISMA samt JULIET der begge giver deres bud på hvordan fængende pop og rock lyder idag.

 

JULIET

Guitar og synth drevet poprock med masser af dansable pop melodier. Med en overbevisende energi og en original alternativ popmusik bringer de unge mennesker festen helt i top.

JULIET har netop skrevet kontrakt en verdens største pladeselskab UNIVERSAL MUSIC, og har med den første single allerede høstet en del omtale. Trommeslager i bandet Jonathan Asvig er lokal Randers dreng, og de lover en kæmpe fest til at kickstarte randers Festuge på Von Hatten.

https://www.facebook.com/thebandjulietofficial

 

PRISMA

PRISMA består af de to søstre Frida og Sirid Møl Kristensen. Deres musik er især kendetegnet af deres sfæriske tostemmige vokaler, der svæver på en tung produktion af guitarstøj og elektroniske soundscapes. De to søstre bevæger sig i yderpunkterne, hvor eksistentielle tanker og lyrik opstår. De har har allerede modtaget store roser fra GAFFA, der skrev sådan her “Det er i virkeligheden svært at få armene ned, når det går op for en, at vi har at gøre med noget så sjældent som et stykke originalt, medrivende alt-pop, med punkede tendenser. Fra Danmark!”

PRISMA er netop kommet på programmet på dette års SPOT Festival.

Med sig har de lokale Martin Simonsen på bas.

https://www.facebook.com/prismamusicprisma/?ref=page_internal

L
ink til Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/551740982514923

Arrangører

Log på