Info

Lør. 21. aug.

22.00 - 00.00
Tante Olga
Entré: 250 kr.
Arrangør: Tante Olga

Rock på den fede måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i DK. De kommer ikke bare ud over scenekanten, men springer bogstaveligt ud over scenekanten i en stor rockfest sammen med publikum. Bandets motto er ”Let’s Party” – og det mener de for alvor. Randers Festuge i Tante Olga’s Telt kunne ikke slutte bedre.

Kings Of Rock leverer den fedeste fest! – det kan jo ikke undgås med disse musikere – med over 1.000 koncerter på alle Danmarks, og nu også Sveriges spillesteder og festivaler, adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo, så ved man altså hvad man taler om! Kings of Rock spiller den fede rock på den helt rigtige måde – med nogle af de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i dette land. Men det er ikke kun musikken der er i højsædet for Kings Of Rock, kontakten med publikum er omend endnu vigtigere. Vi får de fedeste numre fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Bon Jovi – DAD – Kings Of Leon + nogle fantastiske medleys, hvor man blir’ revet med gennem det ene fede rockhit efter det andet! Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Blink, Zauce og Mike Tramp, og har turneret verden over med bl.a. Nickelback og Metallica….

Rockin All Over The World!

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på