Info

Lør. 21. aug.

16.00 - 18.00
Tante Olga
Entré: 250 kr.
Arrangør: Tante Olga

Sangere, sangskrivere og guitarister der byder på varme og nærvær, hvor sangene og de gode historier er i centrum. Kærlighed, glæde, sorg og tvivl lagt i catchy pop-melodier, der hænger i ørene lang tid efter de er blevet spillet.

 Rasmus Nelausen er en sangskriver, sanger og guitarist med et unikt nærvær og har været at finde på den danske musikscene siden sommeren 2016. Musikken tager udgangspunkt i de følelser der ustandseligt vælter rundt i kroppen hos alle mennesker. Kærlighed, glæde, sorg og tvivl er blot nogle af emnerne du kan forvente, når Rasmus Nelausen inviterer dig ind i sit indie/folk univers.

Benner er en sanger og sangskriver, der har taget store musikalske skridt de sidste fem år. Han har i den grad talent for de catchy pop-melodier, der hænger i ørene lang tid efter de er blevet spillet. Han byder på varme og nærvær, hvor sangene og de gode historier er i centrum.

Begge sørger for en hyggelig og eftertænksom eftermiddag.

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

 

 

 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på