Info

Fre. 20. aug.

22.00 - 00.01
Tante Olga
Entré: 200 kr.
Arrangør: Tante Olga

Punk/ rockband med nærværende tekster og en fed energi. Eller med andre ord: “Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub St. Pauli

Med deres eget mix af punk, folk, sing-along og rock ’n’ roll, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der allermest minder lytterne om deres egne skyggesider, sejler Skullclub atter fra land, og leverer en lyd som længe har været savnet på den danske rockscene. 

Bandet spiller, hvad de selv kalder for"søsyg punk rock", og det er helt klart den punk/ rockede afdeling Skullclub genremæssigt befinder sig, men der er også brugt folk og sing-along elementer, så der er garanteret fællessang, når bandet indfinder sig på scenen. Energisk og upoleret rock med masser af banjo, punk og rigelig whisky.  Teksterne veksler mellem dansk og engelsk med hovedvægten lagt på det danske modersmål.  Indholdsmæssigt spækket med hårdtslående historier om hjemvendte krigsveteraner, kontanthjælp, DSB, fodbold, hooligans samt stive og liderlige søfolk, hvilket høres på nummeret 

  1. eks. "Strandvasker", som er en Red Warzawa sang værdig.

Bandet kræver sin plads til en sjov aften med masser af alkohol, ud fra konceptet PUNK FOR PIRATS, Scullclub spiller op til en sjov aften med numre som “Smækhugger”,  “Gamle ar og nye tænder”, Klyng dem op”, og “Død og knitte” og måske kommer de også med julesangen  “Sving dine dadler”  Så kom frisk og deltag! 

Sex, Drugs And Rock’n’Roll!

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på