Info

Fre. 20. aug.

19.00 - 21.00
Tante Olga
Entré: 200 kr.
Arrangør: Tante Olga

Motorbilly i overhalingsbanen, som en stor amerikansk V8’er med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen.

Grumpynators’ store styrke er deres rå og upolerede live-optræden. De kommer buldrende som en stor amerikansk V8’er med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen i en uforglemmelig koncertoplevelse. Denne aften er ingen undtagelse. Med sig har de deres helt egen form for rock ‘n’ roll kaldet motorbilly – et eksplosivt mix af hard rock, metal og rockabilly, som er tro mod 50’ernes rock ‘n’ roll. Der spilles med kontrabas i stedet for elbas. De har spillet utrolig mange koncerter og har været på tour med Volbeat og Magtens Korridorer. Spillet med bands som Supersuckers, Supercharger, Skullclub, Batmobile, Sea, Lucer, Franklin Zoo, The Whisky Priest og mange andre.

De har spillet i lande som Tyskland, Holland, Østrig, Schweiz, Danmark, Norge, Sverige og Finland og interessen for deres live-optræden er stor, og det sker oftere og oftere at der meldes udsolgt i forsalg til deres koncerter i Danmark Musikken favner bredt fra glade og festlige rytmer til benhårde guitar riffs. Især fans af navne som Motorhead, Green Day, Ramones, Volbeat, Metallica, og Johnny Cash vil elske Grumpynators og deres Motörbilly genre.

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på