Info

Søn. 15. aug.

20.00 - 22.00
Tante Olga
Entré: 200 kr.
Arrangør: Tante Olga

En af de bedste guitarister – med stor inspiration fra Texas Blues. Se frem til en sublim guitaroplevelse i særdeleshed, og en udsøgt blues oplevelse i almindelighed. Perfekt afslutning på ”Sunday Blues”

Kai Strauss er mest kendt for sine 15 år som guitarist hos Memo Gonzalez & The Bluescasters, men gik for nogle år siden solo og dannede Kai Strauss & The Electric Blues Allstars. Og tak for det. For som Scott Duncan så korrekt beskriver det i Englands førende bluesmagasin 'Blues In Britain': “Kai Strauss is simply a great guitarist whose solos are up there with the likes of American contemporaries like Rusty Zinn, Jimmie Vaughan and Sean Costello”

Kai's tone, frasering og intensitet, har da også for længst givet ham en position som en af de mest respekterede bluesguitarister i Europa. Og i Kai Strauss & The Electric Blues Allstars påtager han sig så ydermere rollen som frontmand og sanger. En rolle han fylder kompetent ud og som han nyder at have. Kai Strauss er ikke opvokset i Texas, men er fra Osnabrück i Tyskland. Lyttede man til hans guitarspil alene, ville man forledes til at tro han var fuldblods Texaner. Kai Strauss er blandt mange "bluesguitar-afficionados" betragtet som en af Europas mest autentiske inden for den Texanske "no bullshit stil" . Sammen med The Electric Blues Allstars, der også har flere fremragende solister, bliver det en forrygende afslutning på Sunday Blues i Tante Olga’s Telt.

Get The Blues !

 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

 

 

 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på