Info

Søn. 15. aug.

14.00 - 16.00
Tante Olga
Entré: 200 kr.
Arrangør: Tante Olga

Svedig roots & akustisk blues fra øverste hylde starter Sunday Blues Fantastisk svampet, sumpet, hjemmestrikket og velspillet musik med rødderne solidt plantet i den amerikanske musiktradition. Mississippi og Deltaet kalder!

HP lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år, som solist og i utallige sammenhænge. Han har modtaget alle de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – to har taget prisen. De sidste par år brugt al energien og kræfterne på projektet HP Lange Big Gumbo, som er umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpassede mængder. Det sker i en søgen efter at gøre musikken til et personligt udtryk, der både rummer den traditionelle blues, som bandets medlemmer altid har spillet i utallige sammenhænge, samt noget af den amerikanske folkemusik, der er påvirket af den europæiske folkemusik. Og, det lykkes rigtig godt – musikken og stemningen er fantastisk. Her er et par anmeldelser fra nogen, der normalt ikke giver mange rosende anmeldelser:

”52-årige Lange er rodfæstet traditionalist, men det kan man sagtens leve med, når traditionalismen leveres tilsat indlevelse, kompetence og kærlighed til metieren”.

-Thomas Treo, Ekstrabladet

”Med Travelling Man Blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format”.

 – J. Wandam, Blues New

 

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på