Info

Lør. 14. aug.

16.00 - 18.00
Tante Olga
Entré: 350 kr.
Arrangør: Tante Olga

Syng og dans til Gasolins hits i nye råsvingende live-udgaver...Festlig eftermiddag.

Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende 'folk-udgaver'. Grassolin består af fire garvede gutter fra den danske rock, folk og blues scene, Monopol, Instinkt, B Joe, Tobacco og Jørgen Thorup, er blot nogle af de mange sammenhænge, de har boltret sig i. Bandet tager Gasolins kendte hits, og putter dem i nye og finurlige folk/bluegrass forklædninger, arrangerer dem i et skarpt og musikalsk univers med akustiske instrumenter og et velklingende firstemmigt herre-kor. Det er forfriskende og i særklasse, og et perfekt festband, hvor alle synger med. Inspirationen er taget direkte fra Heyseed Dixie. 

Vær med til en humoristisk, musikalsk og underholdende koncerteftermiddag. Syng med det charmerende herrekor, hør den akustiske guitar og vokal, der trænger igennem og en virtuose violin, der leger med Bekerlees univers, samt stortrommen der sammen med et svingende vaskebræt og kontrabassen kunne sætter dansegulvet i gang, hvis publikum må/måtte. Så er Grassolin i Teltet - det er ren spilleglæde og en folkefest i Tante Olga’s Telt.

Der findes kun et svar når man spørger publikum: ”Kan I tåle mere violin? - JAAAAA!”

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

 

 

 

 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på