Info

Fre. 13. aug.

19.00 - 21.00
Tante Olga
Entré: 200 kr.
Arrangør: Tante Olga

We are the champions and we will rock you!

Genoplev de mange hits fra Freddie Mercury og Queen når fællessang, samhørighed og storslåethed giver flashbacks og stadionstemning.

Queen satte utallige hitliste- og publikumsrekorder og er historisk set på niveau med Abba og Beatles. Alene bandets Greatest Hits-album er det bedst sælgende i Storbritannien nogensinde, og Freddie Mercurys død i 1991 efterlod fans verden over med et stort savn. Queen of Denmark leverer den ikke ukomplicerede musik på den mest album- og naturtro måde med kor og guitarsoli, der er nøje afstemt. Bandets medlemmer har spillet i bands som Pretty Maids, Savage Affair, Hero og udgør også den populære 70`er rockgruppe, Glam Gang. Queen Of Denmark har etableret sig som et af landets bedste tribute-bands, ikke mindst på grund af en karismatisk sanger, der kan sin »Freddie« Bandet tager publikum tilbage til dengang, Freddie Mercury og Queen regerede rocken med overlegen musikalitet og et kækt glimt i øjet!

We Will Rock You!!!

 

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på