Info

Lør. 21. aug.

16.00 - 01.00
Tante Olga
Entré: 250 kr.
Arrangør: Tante Olga

16.00 Stille Støj – Benner & Nelausen

Sangere, sangskrivere og guitarister der byder på varme og nærvær, hvor sangene og de gode historier er i centrum. Kærlighed, glæde, sorg og tvivl lagt i catchy pop-melodier, der hænger i ørene lang tid efter de er blevet spillet.

Rasmus Nelausen er en sangskriver, sanger og guitarist med et unikt nærvær og har været at finde på den danske musikscene siden sommeren 2016. Musikken tager udgangspunkt i de følelser der ustandseligt vælter rundt i kroppen hos alle mennesker. Kærlighed, glæde, sorg og tvivl er blot nogle af emnerne du kan forvente, når Rasmus Nelausen inviterer dig ind i sit indie/folk univers. Benner er en sanger og sangskriver, der har taget store musikalske skridt de sidste fem år. Han har i den grad talent for de catchy pop-melodier, der hænger i ørene lang tid efter de er blevet spillet. Han byder på varme og nærvær, hvor sangene og de gode historier er i centrum.

Begge sørger for en hyggelig og eftertænksom eftermiddag.

 

19.00 Trouble Cats

Blues & rootsrock-band med deres helt eget udtryk, en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll. De fire baggårds katte, kan deres metier helt ud til ”kattepoterne” ! De river og kradser, men kan sandelig også være kælne og rigtig søde. Forrygende og inciterende af bedste skuffe.

Trouble Cats har altid udmærket sig ved at spille stort set originalt materiale. Og har dyrket og finpudset deres udtryk og sound gennem årene. Bandet opstod i 1987, da bluesboomet væltede frem. De følgende år blev Trouble Cats et efterspurgt navn og spillede næste mange år 80-100 årlige koncerter i både ind- og udland og udgav flere album. I 90’erne og 00’erne optrådte Trouble Cats i forskellige udgaver. I 2013 blev den oprindelige kvartet gendannet. I dag er Trouble Cats stadig det, de altid har været.

Glæd dig til kompetent, swingende og melodisk Blues/Rock

22.00 Kings Of Rock

Rock på den fede måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i DK. De kommer ikke bare ud over scenekanten, men springer bogstaveligt ud over scenekanten i en stor rockfest sammen med publikum. Bandets motto er ”Let’s Party” – og det mener de for alvor. Randers Festuge i Tante Olga’s Telt kunne ikke slutte bedre.

Kings Of Rock leverer den fedeste fest! – det kan jo ikke undgås med disse musikere – med over 1.000 koncerter på alle Danmarks, og nu også Sveriges spillesteder og festivaler, adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo, så ved man altså hvad man taler om! Kings of Rock spiller den fede rock på den helt rigtige måde – med nogle af de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i dette land. Men det er ikke kun musikken der er i højsædet for Kings Of Rock, kontakten med publikum er omend endnu vigtigere. Vi får de fedeste numre fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Bon Jovi – DAD – Kings Of Leon + nogle fantastiske medleys, hvor man blir’ revet med gennem det ene fede rockhit efter det andet! Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Blink, Zauce og Mike Tramp, og har turneret verden over med bl.a. Nickelback og Metallica….

Rockin All Over The World!

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

 

Arrangører

Log på