Info

Tor. 19. aug.

19.00 - 01.00
Tante Olga
Entré: 200 kr.
Arrangør: Tante Olga

19.00 Silvera

Melodisk hård rock, inspireret af ”klassisk hardrock”. -En musikalsk blanding af Amerikansk radio-rock som Nickelback og Alter Bridge med et skandinavisk islæt, ikke ulig danske Volbeat og Magtens Korridorer. Fede riffs og fængende omkvæd. På vej til gennembrud

Hardrockdrengene fra Nykøbing Mors, kvartetten Silvera har udgivet deres anmelderroste debutalbum Edge of the World. Silvera lægger ikke skjul på, at de er inspireret af bands som Nickelback, Alter Bridge og Volbeat og gerne vil spille amerikansk radiorock med et hårdtslående skandinavisk præg. Med et band som Silvera og et album som Edge of the World kommer vi ikke uden om den gamle endeløse diskussion om kunst vs. underholdning. Silvera er hamrende dygtige håndværkere, og de smeder musik, som alle mennesker godt kan lide. Måske de er det næste melodiøse Hard Rock band, der brager igennem –hypen og fanbasen er allerede stærkt stigende, så meget peger i den retning.

Hør og oplev selv Silveria, - der er noget om snakken.

22.00 Kickin Valentina

Kickin Valentina er indbegrebet af den rå & uforfalsket Rock’n’Roll!  Showet, attityderne, outlooket, musikken er Clean Rock’n’Roll. Vi er stolte over at kunne præsentere dette fantastiske amerikanske band. Håber scene, lyd, lys og publikum er intakt efter Rockshowet

Kickin Valentina blev i 2013 dannet i Atlanta. Bandet fik hurtigt stor opmærksomhed i USA og i udlandet. De blev straks hentet af Atlanta-baserede indie-label Highway 9 Records, og udgav deres debut med titlen ”Kickin' Valentina EP” i oktober 2013. I august 2015 underskrev Kickin Valentina med det danske hardrock / metal-label Mighty Music / Target Group har udgivet 3 succesrige album "Super Atomic", "Imaginary Creatures" og ”The Revenge of Rock”, samt EP’en "Chaos in Copenhagen" til fantastiske anmeldelser rundt om i verden. Kick Valentina har turneret intensivt i USA og Europa, har åbnet for kunstnere så forskellige som Buckcherry, Queensryche, Nitrogods, Skid Row, Faster Pussycat, Kix LA Guns for at nævne nogle få.

Udtrykket: ”De fyrer den bare af” passer rigtig godt.

It’s Only Rock’n’Roll And I Like!

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

 

 

Arrangører

Log på