Info

Lør. 14. aug.

14.00 - 01.00
Tante Olga
Entré: 350 kr.
Arrangør: Tante Olga

16.00 Grassolin

Syng og dans til Gasolins hits i nye råsvingende live-udgaver...Festlig eftermiddag.

Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende 'folk-udgaver'.Grassolin består af fire garvede gutter fra den danske rock, folk og blues scene, Monopol, Instinkt, B Joe, Tobacco og Jørgen Thorup, er blot nogle af de mange sammenhænge, de har boltret sig iBandet tager Gasolins kendte hits, og putter dem i nye og finurlige folk/bluegrass forklædninger, arrangerer dem i et skarpt og musikalsk univers med akustiske instrumenter og et velklingende firstemmigt herre-kor. Det er forfriskende og i særklasse, og et perfekt festband, hvor alle synger med. Inspirationen er taget direkte fra Heyseed Dixie. 

Vær med til en humoristisk, musikalsk og underholdende koncerteftermiddag. Syng med det charmerende herrekor, hør den akustiske guitar og vokal, der trænger igennem og en virtuose violin, der leger med Bekerlees univers, samt stortrommen der sammen med et svingende vaskebræt og kontrabassen kunne sætter dansegulvet i gang, hvis publikum må/måtte. Så er Grassolin i Teltet - det er ren spilleglæde og en folkefest i Tante Olga’s Telt. Der findes kun et svar når man spørger publikum: ”Kan I tåle mere violin? - JAAAAA!”

19.00 Soul Academy & The Music Lovers Feat. Sahra Da Silva, Nis Pedersen & Troels Skovgaard Unik konstellation af sangere og musikere fra øverste hylde. 

Her er et hold af musikere der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og tværs, i mange forskellige sammenhænge, igennem mange år.MEN du har aldrig hørt dem i denne konstellation!! Der vil blive spillet musik med udgangspunkt i Soul, Rythmn Blues og Funky Stuff, (James Brown, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Ray Charles, Sly & The Family Stone.....) ud fra devisen: " Numre som vi vil elske at spille i denne konstellation "Så glæd jer til en koncert af den unikke slags

22.00 The Tarantino Twist Show

Interaktiv teaterkoncert med maximum energi, forførende og talentfulde musikere og sangere, skuespillere og burlesque dansere. Vov dig ind i et vanvittigt univers befolket med mad dogs og good-looking gals, hvor livet er en blodig fest spækket med tequila, bare damer og duften af testosteron.

Django and the Suckerpunch Surfband leverer det musikalske soundtrack og puster liv i lyden fra 60’ernes fjerne arkiver med instrumental Surf ’n’ Western fra den californiske guitarrockbølge. Med stålsat vilje og mandsmod affyrer de målrettede riffs og musikalske salver mod alt, der bevæger sig. En perlerække af performere og sangere pryder scenen: Samara ’Saint Sam’ Bahrami - Mike ’The Sexican’ Hecchi - Miss Emme Fatale - Ivory Fox - Mr. White og mange flere, der leverer et show fyldt med overraskelser og store armbevægelser, hvor stemningen er lige så høj som moralen er lav!

Hæsblæsende teaterkoncert baseret på de bedste soundtracks, filmscener og karakterer fra den legendariske filminstruktørs univers - krydret med elementer af burlesque. Mød The Gimp, the Crazy 88s og et hold af verdensklasse musikere, sangere og performere, når live musik, acts og dans smelter sammen og inviterer publikum helt tæt på til en uforglemmelig oplevelse. Drømmer du om en dance-off med Vincent Vega? Eller vil du bare gerne genopleve de fedeste sange og minder fra Tarantinos vanvittige verden, så er du kommet til det helt rigtige sted.

It’s showtime!

 

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

Arrangører

Log på