Info

Fre. 13. aug.

19.00 - 01.00
Tante Olga
Entré: 200 kr.
Arrangør: Tante Olga

19.00 Queen Of Denmark

We are the champions and we will rock you!Genoplev de mange hits fra Freddie Mercury og Queen når fællessang, samhørighed og storslåethed giver flashbacks og stadionstemning.

Queen satte utallige hitliste- og publikumsrekorder og er historisk set på niveau med Abba og Beatles.Alene bandets Greatest Hits-album er det bedst sælgende i Storbritannien nogensinde, og Freddie Mercurys død i 1991 efterlod fans verden over med et stort savn.Queen of Denmark leverer den ikke ukomplicerede musik på den mest album- og naturtro måde med kor og guitarsoli, der er nøje afstemt.Bandets medlemmer har spillet i bands som Pretty Maids, Savage Affair, Hero og udgør også den populære 70`er rockgruppe, Glam Gang.Queen Of Denmark har etableret sig som et af landets bedste tribute-bands, ikke mindst på grund af en karismatisk sanger, der kan sin »Freddie«Bandet tager publikum tilbage til dengang, Freddie Mercury og Queen regerede rocken med overlegen musikalitet og et kækt glimt i øjet!

We Will Rock You!!!

 

 

22.00 Best Of Bowie

Sublim hyldest til en af de største Rock Ikoner, autentisk og med stor styrke. Og Best of Bowie leverer de største hits med et musikalsk overskud og en entusiasme og stilsikkerhed i særklasse. Så syng med og … Let’s Dance

David Bowie har altid været banebrydende og nyskabende. Hans første skridt mod popularitet var med den folk-rock inspirerede Space Oddity i (1969), men han er bedre kendt som den flamboyante, androgyne glamrock på Hunky Dory (1971), The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars (1972) og Aladdin Sane (1973). De efterfølgende albums har udforsket soul, electronica og New Wave, ofte før disse genrer blev populære eller overhovedet opstod.

David Bowie har gennem tiden spillet med mange musikere - alle har været kompetente folk med forkærlighed for Bowies sange og ideer.Det samme gælder for denne udgave af Best of Bowie. Bandet består af hele syv musikere, som brænder for Bowies musik og elsker at stå på scenen og fyre kamæleonens suværene og enorme bagkatalog af!

And remember:

We can (ALL) be heroes...

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter. 

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender. 

Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr 

Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr 

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter ”først til mølle princip”. 

Arrangører

Log på