Info

Tir. 17. aug.

16.00 - 18.00
Kulturhuset
Entré: Gratis
Arrangør: Korby Randers

Korby Randers, Museum Østjylland og Randers Bibliotek inviterer igen til Syng Randers Rundt, hvor vi i år satser på østbyen. Efter et år med corona længes vi alle efter at opleve fællesskabet med andre, synge sammen samt høre om spændende steder i vores by. Lad os få gang i fællessangen med både kendte og mindre kendte sange. I år bliver det med 11 nye sangstoppesteder bl.a. Redfall, Dronningekajen, Valsemøllen, Jens Otto Krags Plads, Tøjhushaven med nye sange og fortællinger. I tilknytning til sangen fortælles der en lille historie om det stoppested, man nu står på og sammen synger vi et par sange. Der begyndes hvert kvarter med at fortælle og synge. Nogle af de personer som skal fortælle er: Inger Kaad, Lisbeth Nielsen, Bent Olesen, Peter Sabroe og Tina Knudsen Jensen. De hjælpes af korsangere fra kor i Korby Randers eller en guitar, harmonika osv.

Man bestemmer selv ruten – start og slut, hvor du vil, og man kan gå til og fra arrangementet. Arrangementet er for hele familien – ganske gratis. På hjemmesiden www.syngrandersrundt.dk kommer der beskrivelse og kort over hvor sangstoppestederne er. Arrangementet varer 2 timer, og der fortælles en gang hvert kvarter. Der udleveres klistermærker til alle medvirkende.

Som arrangør tager vi højde for myndighedernes gældende og officielle retningslinjer. Der skal p.t. holdes afstand på 2 m til hinanden, når vi skal synge sammen, og ingen genbrug af sangark.

”Dette arrangement er en sideaktiviteterne til projektet "Walking Landscapes", hvor ti kunstnere på skift vandrer i forskellige landskaber i Randers Kommune for at fortolke indtrykkene og bygge bro mellem natur, kunst og kultur. Du kan følge dem online - eller selv gå med. Læs mere om Walking Landscapes her.” Og så har vi indsat et link til https://www.metropolis.dk/walking-landscapes-randers/.

Læs mere...

Arrangører

Log på