Info

Lør. 8. aug.

11.00 - 17.00
Fritidscentret
Entré: Gratis
Arrangør: Janne Celina F. Scheel-Thomsen

Censurfri Udstilling for Amatørkunstnere foregår hvert år i Randers Festuge. Lørdag d. 8. August invitere vi til Fernisering og fejre udstillingens 30 Års Jubilæum. Der deltager ca. 118 kunstnere fra hele landet,- med alt fra malerier, fotos, tegninger til glaskunst, skulpturer og keramik. Randers Pigegarde går gennem byen og ca. kl. 10,30 spiller de koncert for Censurfri i Fritidscentrets gård. Kl. 11,00 åbnes dørene indtil den store Teatersal på Fritidscentret, Vestergade 15, 8900 Randers. Der efter er der åbningstale ved Censurfri arrangør Janne Celina F. Scheel-Thomsen og Randers Borgmester Torben Hansen. Igen i år skal vi nyde et lækkert musikalsk indslag, og denne gang er det med fantastiske solist og gospelsanger Camilla Lindstrøm. Censurfri Udstilling er landskendt og har ca. 2000 besøgende i løbet af Festugen, og der kommer ca. 400 - 500 gæster til ferniseringen. 

Censurfri Udstilling er et livgivende, opløftende og forfriskende arrangement der skaber glæde, varme og smil- kom og nyd Ferniseringen, udstillingen og Randers Festuge sammen med os :-)

Der serveres en let forfriskning. Fri Entré.

Censurfri Udstilling har åbent hver dag i hele Randers Festuge, Lørdag d. 8. august,- Fernisering fra kl. 11 - 17. Søndag d. 9. august til og med søndag d. 16. august fra kl. 10 - 17. Der vil igen i år være mulighed for at opleve Arbejdende Kunstnere hver dag på Censurfri Udstilling i hele Randers Festuge.

Læs mere... Pressemeddelelse

Arrangører

Log på