Info

Ons. 14. Aug.

15.00 - 17.00
Justesens Plæne
Entré: Gratis
Arrangør: Jobcenter Randers Erhverv

I år i Randers Festuge vil CSR Mesterskaberne blive afholdt for første gang. Mesterskaberne vil sætte fokus på CSR ved hjælp af FNs 17 verdensmål. I en sjov dyst vil en af byens 150 CSR virksomheder få en chance for at vinde 17.000 kr., som de vil donere til et godt formål efter deres ønske.

Mesterskaberne lægger op til en dag i hyggens tegn, der forhåbentlig efterlader minder om smil og grin i mange år frem. Du kan komme og heppe på det hold, der vil donere pengene til en af dine personlige mærkesager. Udover at heppe på dit yndlingshold, så kan du også møde CSR virksomheder, der alle har til fælles, at de har fokus på Verdensmål nummer 8 (Anstændige jobs og økonomisk vækst), og få et indblik i, hvordan de eksempelvis arbejder med rummelighed på arbejdspladsen, eller hvordan de arbejder med de andre verdensmål.

På pladsen kan du købe den populære Randers FC pølse samt øl, sodavand og kaffe, så du skal ikke være nervøs for, om du vil sulte mens mesterskaberne løber af stablen.

Vi ser frem til en god dag i den gode sags tjeneste og håber, du vil komme ned på plænen og bakke op om det gode formål.

Arrangører

Log på