Info

Fre. 16. Aug.

16.30 - 17.30
Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

Dagens foredragsholdere er Henning Kragh og Bent Martinsen. Henning Kragh var med på det hele fra de vilde 60ere og frem. Henning kan mindst 7000 anekdoter bl.a. fra hans aktive musikliv. 
Bent Martinsen er, som tidligere sognepræst i Sct. Mortens kirke, også godt skåret for stemmebåndet. Han har desuden mere styr på den klassiske del af musikken.

I ”Randers. Med andre ord: Randers!” vil i blive mødt af en række foredrag med andre synsvinkler og ord, end dem foredragsholderen plejer at anlægge. Politikeren vil næppe beskæftige sig med aktuel politik, men vil måske tage udgangspunkt i barndommens Randers. Anledningen til dette er, at Randers Ugen er blevet til Randers Festuge. Hvad I udsættes for, bestemmer kun ”foredragsholderen”. Den eneste binding har været ”Randers. Med andre ord: Randers!”. Måske der kan blive tale om regulære festtaler!

Foredragene finder sted i Byrådssalen på det gamle rådhus. Et rum hvor der både tidligere, nu og i fremtiden vil blive truffet mange vigtige beslutninger, der alle dage har været, og vil være, med til at forme det Randers vi kender. Det er derfor kun passende at foredragene – eller festtalerne om man vil – bliver afholdt her.

Foredragene er arrangeret af Keld Sørensen, der er tidligere lektor på Randers Statsskole.

Arrangører

Log på