Info

Ons. 14. Aug.

16.30 - 17.30
Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

Dagens foredragsholder er Rina Hansen. Hun har tidligere arbejdet med branding og marketing for virksomheder såsom Burberry og Malene Birger. Nu har hun overtaget den over 200 år gamle Randers Handsker. Som forholdsvis ny Randers-borger kan hun måske se lidt randerledes på vores by.

I ”Randers. Med andre ord: Randers!” vil i blive mødt af en række foredrag med andre synsvinkler og ord, end dem foredragsholderen plejer at anlægge. Politikeren vil næppe beskæftige sig med aktuel politik, men vil måske tage udgangspunkt i barndommens Randers. Anledningen til dette er, at Randers Ugen er blevet til Randers Festuge. Hvad I udsættes for, bestemmer kun ”foredragsholderen”. Den eneste binding har været ”Randers. Med andre ord: Randers!”. Måske der kan blive tale om regulære festtaler!

Foredragene finder sted i Byrådssalen på det gamle rådhus. Et rum hvor der både tidligere, nu og i fremtiden vil blive truffet mange vigtige beslutninger, der alle dage har været, og vil være, med til at forme det Randers vi kender. Det er derfor kun passende at foredragene – eller festtalerne om man vil – bliver afholdt her.

Foredragene er arrangeret af Keld Sørensen, der er tidligere lektor på Randers Statsskole.

Arrangører

Log på