Info

Søn. 11. Aug.

16.30 - 17.30
Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

Dagens foredragsholder er Keld Sørensen - tidligere lektor på Statsskolenog medstifter af Karin Michaëlis Selskabet. Han lægger ud med litteratur, og selv om Karin Michaêlis er han yndlingsemne, lover han:” Ikke et ord om Karin Michaêlis!”

I ”Randers. Med andre ord: Randers!” vil i blive mødt af en række foredrag med andre synsvinkler og ord, end dem foredragsholderen plejer at anlægge. Politikeren vil næppe beskæftige sig med aktuel politik, men vil måske tage udgangspunkt i barndommens Randers. Anledningen til dette er, at Randers Ugen er blevet til Randers Festuge. Hvad I udsættes for, bestemmer kun ”foredragsholderen”. Den eneste binding har været ”Randers. Med andre ord: Randers!”. Måske der kan blive tale om regulære festtaler!

Foredragene finder sted i Byrådssalen på det gamle rådhus. Et rum hvor der både tidligere, nu og i fremtiden vil blive truffet mange vigtige beslutninger, der alle dage har været, og vil være, med til at forme det Randers vi kender. Det er derfor kun passende at foredragene – eller festtalerne om man vil – bliver afholdt her.

Foredragene er arrangeret af Keld Sørensen, der er tidligere lektor på Randers Statsskole.

Arrangører

Log på