Info

Tor. 15. Aug.

18.00 - 19.15
Værkets Amfiscene
Entré: Gratis
Arrangør: Værket

Den unge sanger og sangskriver Hjalmer indtager Værkets Amfiscene med en stor, udendørs eftermiddagskoncert med fri entré i Randers Festuge. Glæd dig til numre som 'Hjem til en Anden' og 'Dig og Mig'.

Den 23-årige fynbo Hjalmer har lynhurtigt taget Danmark med storm siden sin debutsingle 'Hjem til en Anden' ramte streamingtjenester og pladebutikker i 2017. Siden har han fyldt tiden med udsolgte shows, festivalkoncerter, og så har skrevet og udgivet musik med navne som Basim og Medina. På trods af sin unge alder kan han bryste sig med over 11 millioner streams på Spotify og at have modtaget både GAFFA-prisen for "Årets Danske Solist" og en Zulu Award som "Årets Nye Navn". Som noget af det seneste har han også medvirket med vokal og guitar på sin far, Kim Larsens, posthume album fra i år.

Alt i alt er Hjalmer i sandhed gået hen og blevet et navn på alles læber i det ganske, danske land.

Torsdag den 15. august kan den unge, folkelige popmusiker opleves sammen med sit band, når Randers Kommunes Eventsekretariat inviterer til stor udendørskoncert på Værkets Amifscene – med fri entré for alle.

Læs mere...

Arrangører

Log på