Info

Ons. 14. Aug.

19.30 - 22.30
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

Zydeco og cajunmusik. Der bliver gang i den - igen - igen; så bare kridt danseskoene.

Cajun og Zydeco musik er først og fremmest dansemusik, og hvis det fremføres med et humør og en spillegejst som er tilfældet med Bayous, er intet øje tørt og intet ben urørt efter en koncert. Denne fantastiske musik fra Louisiana har taget det danske publikum med storm – og Bayous er vendt tilbage år efter år til et fyldt telt i Randers-Ugen.

Århus gruppen Bayous blev dannet i 1986 som et alternativ til de andre 100 kopi-rock-orkestre der florerede på markedet og efterspørgslen var stor lige fra starten, også udenfor landets grænser.

Den store succes skyldes bl.a. at Bayous er et af de eneste orkestre i Danmark, som er leveringsdygtige i Zydeco - Cajun - Tex Mex – musik, som stammer fra det sydlige USA og Mexico.  Blandingen af harmonika-rock, fransk hopsa og fiddle-folk har resulteret i tumultagtige scener over hele landet - og dansen går over stok og sten.

Bayous har besøgt store og små festivaler, værtshuse, sportshaller, højskoler, kongresser, firmafester og privatfester i en skønsom blanding. Desuden har Bayous turneret i Hong Kong, på Færøerne, i Norge, Skotland, Holland & Belgien, og har medvirket i adskillige TV- og radioprogrammer. Alle steder er reaktionen som en 3-trins raket: chok - ellevild begejstring - udmattelse!

pressen skrev:

”...hæsblæsende...godt håndværk...professionelt

...liver op på en grå hverdag, den slags burde kunne fåes på recept“

Hvor de fem musikere får energien fra må guderne vide, men hvor publikum får kræfterne fra kan vi godt røbe: Fra den spilleglæde og udstråling som overvælder og medriver publikum gang på gang.

Arrangører

Log på