Info

Lør. 10. Aug.

21.30 - 00.00
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med repertoiret fast forankret i de mange hits, som Bamses Venner gennem tiden begavede den danske sangskat med.

Orkestret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt, og man skal være mere end almindelig kender for at kunne skelne mellem Bamses og Bomles Venner! 

Bomles Venner er dedikeret til det kendte Bamse-repertoire, og forsangeren både ligner, og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen, hvilket bidrager til en virkelig autentisk gengivelse af de kendte sange.

Endvidere gør bandet en dyd ud af detaljerne, både hvad angår lyd og fremførelse i de gennemarbejdede arrangementer. Så alt i alt er der med Bomles Venner garanteret fællessang og stemning helt i top!​

På de originale indspilninger med Bamses Venner er der ofte benyttet blæsere for at give musikken ekstra dybde og flere nuancer. Derfor tager Bomles Venner denne aften The Horsens Horns (trompet, saxofon, trombone) med til koncerten og det tilfører ikke alene mere dybde og fylde - med blæsersektionen opnås i høj grad et endnu mere autentisk lydbillede i forhold til de originale arrangementer. Endvidere er der altid ekstra fest både på og foran scenen, når The Horsens Horns blæser igennem!

Arrangører

Log på