Info

Lør. 10. Aug.

19.00 - 20.45
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen Videre’. Anders har siden 2010 opdyrket ‘en mand og en guitar’- genren, ved siden af Big Fat Snake med stor succes, og har spillet mere end 100 solokoncerter. Big Fat Snake turnerer som bekendt ikke mere fra 2019, så Anders har besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed. ‘Vejen Videre’ er første skridt på vej mod nye eventyr.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også på ‘Vejen Videre’ turneen, for Anders elsker at underholde os, og sætter altid sin egen person forrest når det skal gå ud over nogen. Humoristisk, nærværende, og super musikalsk, ofte med en gammeldags pladespiller med baggrundsmusik på LP.

Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at være gammel nok til at være TV vært på TV2 Charlie, og stadig have mod på nye eventyr.

Arrangører

Log på