Info

Ons. 14. Aug.

19.00 - 21.30
Helligåndshuset
Voksne: 60 kr.
Arrangør: Randers Fortællerne

"Baggårdsfortællinger" begynder ved Helligåndshuset på Erik Menveds Plads. Her mødes aftenens tilhørere og fortællere. Klapstole fordeles til deltagere, der har billet med lån af klapstol. Deltagere med billet og egen stol mødes også her. Billetter er købt hos AOF og FOF i Randers. I samlet trop vandrer vi med klapstole under armene fra den ene unikke baggård eller have til den næste i den nordvestlige bykerne, hvor fortælling og musik frydefuldt spiller sammen med den unikke stemning, som hver gård og hver have rummer. Aftenens sidste fortæller er parat med sin beretning på det særlige sted, der lyses op af levende havelys, og hvor kaffen og teen står klar i kander. Kagen er anrettet til servering.

Fortællinger og musik klæder hinanden, ikke mindst i smukke og unikke omgivelser. Flere Randersborgere stiller også i år private gårde og haver til rådighed for "Baggårdsfortællinger" og Randers Fortællerne og deres gæster. Randers Fortællerne vil gerne være med til at øge kendskabet til byens kvaliteter og give deltagerne gode oplevelser af usædvanlig karakter i unikke byrum.

Med nye fortællinger, nye fortællere og nye fortællesteder sætter Randers Fortællerne og deres gæstefortællere fokus på byens liv med eventyrlige og underfundige skolefortællinger af mange slags med udgangspunkt i livet på den gamle skole i Søren Møllers Gade. Randers bys historie vil kun glimtvis blive fortalt i de forskelligartede beretninger.

Billetter á 60 kr. - inkl. kaffe/te og kage samt evt. lån af klapstol købes eller bestilles hos FOF Randers J. V. Martins Plads 1, tlf. 87 12 40 40 og hos AOF Randers, Odinsgade 4, tlf. 86 43 00 00. Medbring gerne en lun trøje, hvis det mod forventning skulle blive en kølig aften. I tilfælde af styrtregn eller lign. flyttes "Baggårdsfortællinger" til Helligåndshuset, Erik Menveds Plads 1.

"BAGGÅRDSFORTÆLLINGER" ER STØTTET AF RANDERS FESTUGE 2019

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på