Info

Tir. 13. Aug.

10.45 - 11.15
Slotspladsen
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

Statuerne Taler er et 30 minutter langt gadeteater hvor kunstformidleren Søren Mølstrøm fra ”Kunst ud til Folket” parkerer maskinen, der kan få statuer til at tale, ved siden af skulpturen ”Et Randersspil”. Herved bliver det ikke bare muligt for børnene at høre hvad skulpturen siger, de får endda selv mulighed for at tale med den.
Hvad børnene ikke ved er, at det er komiker Carsten Knudsen (kendt fra De Nattergale) der sidder inde i maskinen og laver stemmerne til skulpturerne. Fra hans plads inde i maskinen kan han både se og høre børnene, og han kan derfor let gå i dialog med dem på skulpturens vegne. I forestillingen forsøger kunstformidleren at fortælle den rigtige historie om skulpturen, men til hans store fortvivlelse viser det sig, at skulpturen intet ved om dens kunsthistoriske baggrund. Den forholder sig derimod til dens umiddelbare situation i byrummet.
Formålet med stykket er at styrke børnenes egen fantasi i mødet med kunsten og derved give dem troen på, at deres egen fortolkning af kunsten er både relevant og interessant.

Læs mere...

Arrangører

Log på