Info

Lør. 17. Aug.

10.00 - 15.00
Tronholmparken
Børn: 75 kr.
Arrangør: Børneulykkesfonden

Tour de Kids er Danmarks største cykelløb for børn, i alderen 3-10 år. Cykelløbet er en tilbagevendende årlig begivenhed, som i 2019 finder sted i 6 danske byer, som hver især skiftes til at være vært henover sommeren.

Tour de Kids er et samarbejde mellem Børneulykkesfonden, DGI og JCP. Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden, for bl.a. at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.

 

Ruten vil være en 1 km lang rundstrækning, der både er publikumsvenlig og sikkert skærmet af for trafikken. Der vil være forskellige distancer og starttider (heats) til børnene, alt efter alder og performance, hvor ruten køres et vist antal omgange.

Heat 1: Kører 2 omgange á 1 km  (anbefalet aldersgruppe: 3-4 årige)
Heat 2: Kører 3 omgange á 1 km (anbefalet aldersgruppe: 5-6 årige)
Heat 3: Kører 4 omgange á 1 km (anbefalet aldersgruppe: 6-8 årige)
Heat 4: Kører 6 omgange á 1 km (anbefalet aldersgruppe: 9-10 årige)

Under hvert heat vil der være 2 voksne fra arrangørerne på cykel, der følger børnene rundt. Den ene vil cykle forrest, og den anden vil cykle bagerst.

På stævnepladsen vil der være opholdszoner opdelt efter de forskellige aldersgrupper. Disse zoner kan benyttes af forældre og børn, til opbevaring af cykler og bagage, både før, under og efter cykelløbet.

 

Hvad koster det at deltage?
- Det koster 75,- kr. (+gebyr på 4,75,- kr.) pr. barn at deltage. Forældre kan ikke cykle med, men hvis barnet mangler støtte i form af et skub i ryggen eller et skaft i cyklen, er dette tilladt.

Hvad er med i prisen?
- I prisen er der inkluderet startnummer, goodiebag, diplom, underholdning og aktiviteter. Goodiebag'en indeholder bl.a. drikkedunk fra GF Fonden, bObles refleks fra Apovit, madkasse fra Lidl, smagsprøver fra Arla, 3- Stjernet, en ringeklokke fra Hyundai, produkter fra Salveqvick og meget andet.

Skal jeg selv medbringe udstyr?
- Alle deltagere medbringer selv udstyr: cykel, cykelhjelm og beklædning efter eget behov og vejr.

Er der nogle regler?
- For at deltage kræver det en cykel, en cykelhjelm (påtvunget) og at barnet er indenfor aldersgrænsen. 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på