Info

Tir. 13. Aug.

16.00 - 18.00
Kulturhuset
Entré: Gratis
Arrangør: Korby Randers

Splinternyt i Randers Festuge: Syng Randers Rundt! Det er for hele familien og ganske gratis.

Korby Randers, Museum Østjylland og Randers Bibliotek inviterer til ”Syng Randers Rundt”. Randers midtby er helt fantastisk at komme rundt i - på gåben, i klapvogn eller på løbehjul. I Randers Midtby vil der være 10 sangstoppesteder, hvor randersborgere kort vil fortælle om lokaliteten. Man kan blandt andre møde Bent Martinsen, Poul Jeberg og Jesper Bjerre. Sammen synger vi et par sange – måske en ’voksensang’ og en børnesang. 

Lad os få fællessang på de forskellige sangstoppesteder med sange fra hele den danske sangskat – så mød op, hvor det passer bedst, og nå så mange sangstoppesteder, som du vil! Man bestemmer selv ruten – start og slut, hvor du vil. Man får et specielt ”sangbykort”, så man kan orientere sig rundt i byen. Hvert kvarter i de to timer vil du få en lille oplevelse om lige præcis dét sted, du vælger - og måske oven i købet blive lidt klogere.

De 10 sangstoppesteder bliver ved
- Niels Ebbesen / Rådhustorvet
- ”Konen med æggene”
- Helligåndshuset
- Sct. Mortens Kirke
- Randers Kloster, Blegdammen 1, (ind i gården)
- Cafe von Hatten
- Randers Handsker butik, Brødregade 14
- Håndværksmuseet
- Den Jyske Hingst
- Underværket

Britta Nedergaard Hansen, Peter Elmelund og Tina Knudsen Jensen har taget initiativ til at arrangere Syng Randers Rundt, og har prøvet et sangstoppested af.

”Sangbykortet” kan hentes på Randers Bibliotek eller på Museum Østjylland fra 1. august, og ellers kan det hentes på www.syngrandersrundt.dk

 

Læs mere...

Arrangører

Log på