Info

Søn. 11. Aug.

11.00 - 16.00
Værkets Amfiscene
Entré: Gratis
Arrangør: Værket

Sparekassen Kronjylland inviterer til gratis familiedag i Randers Festuge omkring Værkets Amfiscene med masser af underholdning og leg for børn under åben himmel.

 

Ta' hele familien af sted til Sparekassen Kronjyllands Familiedag ved Værkets Amfiscene i Randers Festuge!

Der er gratis adgang til Sparekassen Kronjyllands Store Familiedag, hvor Amfiscenen bugner af underholdning fra DR Ramasjang-favoritter og musik. Onkel Reje kigger forbi med sit action-fyldte 'Onkel Reje Show' og senere tager Lille Nørds Katrine Bille sammen med Mek Pek fat på at synge de klassiske Åh Abe-sange. Så der er garanti for fællessang og god stemning - og den bliver ikke mindre, når også Muddi og Salamidrengene indtager Amfiscenen.

Udover underholdning på scenen står Randers Gymnastiske Forening for at omdanne Værkets parkeringsplads til ét stort legeland med hoppeborg og boder og opvisninger og workshops i gymnastik og parkour - både for dem, der gerne vil se på, og dem, der gerne selv vil prøve kræfter med det.

Pladsen åbner kl. 11.00, og der er aktiviteter og underholdning hele dagen til kl. 16.00.

Program:

Kl. 11.00 Onkel Reje Show på Amfiscenen

Kl. 13.00 Muddi og Salamidrengene på Amfiscenen

Kl. 15.00 Åh Abe med Kathrine Bille og Mek Pek

- Hele dagen er der hoppeborge, boder og forlystelser til fri afbenyttelse. Mellem musikindslagene vil RGF stå for opvisninger og workshops i gymnastik og parkour.

Arrangør:
Sparekassen Kronjylland
- i samarbejde med Værket og Randers Gymnastik Forening.

Læs mere...

Arrangører

Log på