Info

Lør. 17. Aug.

11.00 - 12.30
Enghøj Kirke
Entré: Gratis
Arrangør: Enghøj Kirke

I år flytter vi vores udendørs gudstjeneste til sidste lørdag i Randers Ugen. Prædikant er tidl. Provst Hanne Hjørlund, Randers. Hun sætter fokus på temaet som i år er ”Rødder og vinger”. Et gammelt indiansk ordsprog lyder: ”Vi skal give vores børn to ting. Det ene er rødder. Det andet er vinger”. To ting vi skal give videre, for vi har brug for begge dele. Vi har brug for et ståsted, et sted at være rodfæstet. Brug for at vide, hvor vi har rod og hjemme. Uden rødder ingen næring, intet liv, for som planterne henter næring til deres liv gennem deres rødder, gør vi som mennesker det også. Det er rødderne, der holder os fast, når livets storme raser hen over os, og vi svajer i vinden. Rødder skal der til. Men vi har også brug for vinger, hvor vi lærer at stå på egne ben og flyve på egne vinger, lære at navigere i vores liv og ”flyve” videre til andre. I kirken får vi at vide hvor vi har rod, at der er en tro, som kan bære hele livet, men vi får også vinger, så det bliver levende for os og kommer videre til andre mennesker.
De medvirkende er en af kirkens præster Daniel Vigtoft Jakobsen, Enghøj Kirkes Kor samt kirkens personale og Jernbaneorkesteret.
Der vil i gudstjenesten som foregår på det grønne område foran Enghøj Kirke være forskellige kreative muligheder, hvor den enkelte kan medvirke bl.a. lystænding i kirken, skrive bøn på sommerfugl, nadver m.m.. Der serveres sandwich efter gudstjenesten, mens Jernbaneorkesteret underholder med skøn musik.
Medbring stol eller tæppe til at sidde på.

Læs mere...

Arrangører

Log på