Info

Ons. 14. Aug.

20.00 - 23.59
Turbinen
Entré: 150 kr.
Arrangør: Værket

Cremen af det danske blues-miljø hyldes ved et gennemført award-show i Turbinen, der også byder på flere fremragende live-acts.

Blandt aftenens optrædende gemmer der sig en helt særlig duo. Popstjerne Shaka og blues-mester James – begge med efternavnet Loveless.

Shaka Loveless bragede for alvor gennem i 2012 med kæmpehittet ’Tomgang’, hvorefter han har været en markant skikkelse på den danske musikscene.Og i mere end 30 år har faderen James Loveless været et fyrtårn på den danske blues-scene bl.a. som sanger i Shades of Blue, som sidste år modtog Live Prisen ved DMA Blues.

De 2xLoveless går på scenen med et samspil, der viser med alt tydelighed, at de deler kærlighed til musikken – og ikke mindst den rytmiske musik a la blues, gospel og soul, som James Loveless er rundet af fra barndommen i Alabama, USA.

DMA Blues får også fornemt besøg af den svært definérbare islandske musiker og sangskriver Örn Elías Guðmundsson aka Mugison. Alt mulig-manden Mugison mestrer både ballader, støjrock og en god, alsidig portion derimellem, og den kreative karl fra Reykjavik er foruden sine albums blevet rost for sine energiske live-optrædener.

Hele aftenen er under kyndig musikalsk ledelse af husorkesteret bestående af det svenske multitalent Gustaf Ljunggren og den fremragende danske trommeslager Casper Simonsen. Aftenens vært er musiker og sangskriver MC Hansen.

Danish Music Awards Blues arrangeres i samarbejde mellem Spillestedet Turbinen, Dansk Rock Samråd (ROSA), JazzDanmark og Randers Festuge.

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på