Info

Lør. 10. Aug.

11.00 - 17.00
Fritidscentret
Entré: Gratis
Arrangør: Janne Celina F. Scheel-Thomsen

Censurfri Udstilling foregår hvert år i Randers Festuge. Ferniseringen foregår Lørdag d. 10. august i Fritidscentret, Vestergade 15, 8900 Randers. Ca. kl.10,30-10,50 spiller Randers Pigegarde koncert i Fritidscentrets gård. Kl.11,00 åbnes dørene ind til den store Teatersal, og der er åbningstale med Leder af Censurfri Janne Celina F. Scheel-Thomsen samt Randers Borgmester Torben Hansen. Der efter skal vi have et forfriskende musikindslag med Randers Accordion Club. Der efter er der mulighed for at se den spændende udstilling og nyde et glas vin mm.

Der deltager hvert år ca. 118 kunstnere fra hele landet. Der hver især bidrager med alt fra malerier, fortos, tekstiler og smykkekunst til pileflet, stenskulpturer, keramik og beton. Det er igen i år muligt at opleve arbejdende kunstnere på Censurfri i løbet af hele udstillingsugen der foregår i uge 33. Her har man mulighed for at komme helt tæt på den kreative proces, og se hvordan værkerne tager form.

Censurfri Udstilling blev i sin tid startet af forfatter og multikunstner Lissi F. Scheel-Thomsen,- der ledede udstillingen i 22 år. I 2013 gik den mangeårrige leder bort og udstillingen blev overtaget af datter Janne Celina F. Scheel-Thomsen.

Hvert år kommer der ca. 2000 besøgende for at opleve udstillingen i løbet af Randers Festuge.

Fri Entré

Se mere på www.censurfri.dk og www.facebook.com -Censurfri Udstilling.

Yderligere kontakt på Tlf: 27589975 el. censurfri@censurfri.dk

Læs mere... Pressemeddelelse

Arrangører

Log på