Info

Ons. 15. Aug.

14.15 - 15.00
GAIA Museum
Entré: Gratis
Arrangør: GAIA Museum Outsider Art

En af kunstnerne fra GAIA Akademi har sammen med fem nordiske kolleger skabt et unikt filmprojekt.

Selvom man er udviklingshæmmet, autistisk eller har et andet handicap kan man sagtens være en talentfuld kunstner. Filmen "Out By Art" er lavet at seks nordiske outsider-kunstnere fra Danmark, Sverige, Finland og Island. I filmen undersøger de, hvad det kan indebære at være en kunstner, som ikke passer ind i normen. Alle seks kunstnere er tilknyttet kunstskoler for mennesker med særlige behov. Uden tidligere erfaring med filmproduktion, har de brugt kameraet som et redskab for nye måder at se og kommunikere. Kunstneriske og personlige processer forenes i disse film, som åbner for diskussionen om eksklusion og inklusion, outsiderkunst og kunstnerisk praksis.

Derud over er de også bare en oplevelse; rørende, humoristiske, farverige.

Forudenen lidt længere dokumentar med et kraftfuldt, personligt udtryk bliver der vist fem korte kunstfilm. Filmen varer i alt 45 minutter.

Inden forvisningen er er mulighed for at spise frokost i Café GAIA Papaya, hvor der er buffet fra kl. 11.45-12.30. Ligeledes er der efter filmen mulighed for at drikke eftermiddagskaffe med kage på Café GAIA Papaya.

Læs mere...

Arrangører

Log på