Info

Lør. 18. Aug.

10.30 - 16.00
Dronningekajen
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Kommune

Randers Kommune indbyder alle interesserede til at deltage i Byen til Vandet-forum. Det er din mulighed for at komme helt tæt på processen med byens ambitiøse udviklingsprojekt på og omkring de nuværende havnearealerne. Som kickstart inviteres de første 100 tilmeldte på sejltur med Lillebjørn på Havnedagen

Et forum med dialog og information

Som medlem af det nyoprettede Byen til Vandet-forum har du mulighed for at følge fremdriften i Randers' store byudviklingsprojekt. Du får på halvårlige møder de nyeste informationer om projekter som en udviklingsplan for Byen til Vandet, Klimabåndet, Klimabroen, Busterminalen osv... Samtidig får du mulighed for at komme med dine inputs til, hvad du mener er bedst for Randers. 

Medlemmer af forummet inviteres på sejltur

De første 100 tilmeldte til Byen til Vandet-forum har mulighed for at få billet til en hyggelig sejltur med Lillebjørn den 18. august 2018. På sejlturen kan du høre om havnen og om fremtidsplanerne for havneområdet. Oplev din by fra en ny vinkel, og få svar på dine spørgsmål i en lille, uformel forsamling. 

Praktisk om tilmelding til Byen til Vandet-forum

Tilmelding til borgerforum er helt uforpligtende. For at få billet til sejlturen skal du tilmelde dig i Havnegadeboksen, som er Byen til Vandets nye mødested og udstillingsrum på Dronningekajen (ved slæbebåden Jens Ove). Havnegadeboksen er åben onsdag-fredag i Randers Ugen 12:30-17:00 og lørdag fra kl. 10:00 -16.00. Du kan også tilmelde dig online på Byen til Vandets hjemmeside. Du skal være min. 15 år for at tilmelde dig. 

Praktisk om sejlturen

Lillebjørn sejler hver halve time med første afgang 10:30 og sidste afgang 15:30. Turen varer ca. 25 minutter. Det er gratis, men du skal have en billet. De 100 billetter udleveres efter først-til-mølle-princippet, når du tilmelder dig Byen til Vandet-forum i Havnegadeboksen. En tilmeldt voksen kan selvfølgelig også få en børnebillet til et barn under 15 år (børn kun ifølge med voksen). 

Der tages forbehold for uforudsete hændelser, som kan medføre aflysninger, eksempelvis vejrforhold.

Læs mere...

Arrangører

Log på