Info

Ons. 15. Aug.

12.00 - 20.00
Butikslokale
Entré: Gratis
Arrangør: Frivilligværket

I Randers Ugen d. 13.-17. august åbner Frivilligværket et pop-up kontor på Brødregade 2. Herfra vil frivilligcentret synliggøre frivilligheden og invitere randrusianerne indenfor til en snak om frivillige fællesskaber, og de mange gode ting man selv kan få med i rygsækken, hvis man er frivillig. Overskriften er "Frivillighed er for alle - også for dig".

En række lokale foreninger og frivillige er med til at bemande pop-kontoret i Brødregade, hvor de gode frivillighistorier skal fortælles. Frivilligværket og Mit Perspektivs  fotoudstilling "Frivillighedens mange ansigter", der sætter fokus på den mangfoldighed, man finder blandt lokale frivillige, vil være en del af indretningen.

”Med pop-up kontoret ønsker vi som altid at synliggøre, hylde og støtte den lokale frivillighed, og Randers Ugen er en oplagt ramme for at nå mange mennesker. Vores budskab til de forbipasserende vil være, at alle der har lyst skal have mulighed for at være med i et frivilligt fællesskab, og vi håber, at de kan spejle sig i et eller flere af billederne fra vores udstilling, der portrætterer 24 meget forskellige frivillige”, fortæller Louise Brown, leder af Frivilligværket.

Åbningstiden for pop-up kontoret vil være kl. 12.00-20.00 mandag til onsdag og kl. 12.00-17.00 torsdag og fredag. Alle randrusianere med interesse for frivillighed inviteres til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak. Hvis man har lyst til at blive aktiv i en forening, kan man høre mere om de mange muligheder der er for at blive frivillig i Randers og omegn.

Torsdag d. 16. og fredag d. 17. inviteres foreninger og borgere til tre fællesspisninger, hvor man kan møde nye mennesker og få et indblik i det lokale foreningsliv over et hyggeligt måltid. Fællesspisningerne foregår torsdag aften kl. 18.00, fredag kl. 12.00 og fredag kl. 17.30 i butikslokalet på Brødregade 2. I ugens løb kan man melde sig til ved at kigge forbi pop-up kontoret.

Det er gratis at deltage i fællesspisningerne, og vi garanterer hyggelig stemning og gode snakke. Samtidig har vi været så heldige, at genbrugsbutikken Finderiet indretter lokalet, så det bliver hyggeligt til både pop-up kontor og fællesspisninger, og har man lyst, kan man købe møblerne efterfølgende”, slutter Louise Brown.

Pop-up kontoret og fællesspisningerne er en del af festivalen 100% Fremmed? og er støttet af Randers Kommunes kulturaftale Østjysk Vækstbånd – Levende byrum og Kulturministeriet.

Se mere på www.facebook.com/frivilligvaerketranders og www.frivilligvaerket.dk

100% fremmed? er en festival i uge 33 og 34. Læs mere her: kultur.randers.dk/100procent

Læs mere...

Arrangører

Log på