Info

Fre. 17. Aug.

21.00 - 01.00
Justesens Plæne
Entré: Gratis
Arrangør: MAB

Bjørn Poulsen musikalske karriere tog sine første alvorlige skridt i Randers tilbage i starten af 0érne, hvor mange relationer til randrusianske musikere blev skabt. Tog til Kbh. og dannede Superloader der med stilsikker, hudløs og energisk rock er på vej til at etablere sig såvel i Danmark, man også med flere koncerter i udlandet. Bjørn har altid haft et tæt forhold til Randers og altid følt det som at komme hjem, hver gang han har spillet i Randers. Nu inviteres en stor del af hans musikalske randrusianske familie på scenen denne aften sammen med Superloader. Der kommer et væld af lokale gæstesolister på scenen, bl.a. kan nævnes Dan Hougesen, Stephanie Maria Jensen, Trine Rebold, Escape 42, Morten Madsen, Martin Helgren, Woody Toke, Martin Møller.
Aftenens program finpudses i dagene op til, med intensiv forberedelse hos Tante Olga, så alle er skarpe og klar til en mindeværdig aften.

 

Her er lidt om hvordan Superloader ser sig selv
”Det er bare rock!”, så enkelt beskriver Superloaders frontmand Bjørn Poulsen bandets musik.
Superloader er en kærlighedserklæring til rockmusikken og til venskabet mellem en række musikere, der har gjort sig bemærkede i andre kendte danske bands: Black City, The Bandit,
St. Prostitute, Stereo Attack, The Breakers og Bullet Train Blast. Summen er mere end enkeltindividerne, og Bjørn Poulsen, Thomas Bjerre Duus Stølsvig, Søren Andersen, Maria Engstrøm og Kristoffer Kristensen – der tilsammen udgør Superloader – leverer sange tanket op med nerve, gode melodier og iørefaldende omkvæd, og som hæver sig over det ordinære.
Debutalbummet udkom vinteren 2016 og fik en fantastisk modtagelse hos både presse og publikum, både i ind- og udland. ‘Travel In Time’, som pladen hedder fortæller historier om bl.a. brud, opgør med en selv og andre og tilværelsens store dilemmaer.
Superloader åbner gerne fællesskabet op for andre, og har lavet duetter med selveste Johan Olsen fra Magtens Korridorer (‘Water Under The Bridge’) og ‘Travel In Time’ med Jøden.

Og, lidt om gæstesolisterne i løbet af koncerten:

Trine Rebold
38 årig Randers-pige med 20 års erfaring som forsanger og percussionist i forskellige sammenhænge, dog mest kendt som forsanger i lokale bands, der spiller på værtshuse, hoteller, til receptioner og et utal af private arrangementer.
Trines personlige udtryk og genkendelige vokal klæder mange stilarter og hun er flittigt benyttet på studieindspilninger for lokale kunstnere og som backing vokalist for blandt andet Jerry Lee Lewis´ søster Linda Gail Lewis, til Elvis Shows, samt som freelance-forsanger i mange forskellige lokale bands.

Dan Hougesen
Forsanger i Natural Born Hippies og meget aktiv musikproducer. Har sunget sig gennem mere end 1000 koncerter i hele verden. Har produceret 5 ugens uundgåelig på P3 her i blandt Dünë og The Blue Van. Har være stand in for Cormac Nesson (The Answer) på deres Mr. BIG tour. Åbner hvert år verdens største Metal festival Wacken med hans band Skyline.

Martin Møller
Randrusiansk tømrermester og desuden forsanger i partybandet 80’s inc samt Electric Federation. Et stærkt lokalt navn på den Randrusianske musikscene, som forstår altid at sætte gang i festen.

Escape 42
et Randersband der hylder den atmosfæriske og alternative rock. Deres fængende melodier og den energiske live-præstation, giver en dynamisk oplevelse i koncerten, som nok skal få gang i publikum. De poppede elementer giver musikken en friskhed og en karakterstyrke, som er svær at sige nej til.

 

Martin Helgren
Guitarist, Tegner, Grafiker og meget mere. Har spillet i flere lokale bands – mest kendt er Clonecircle, der var

 

MortenMadsen
Guitarist, Videoproducent, Booker og meget mere. Kendt og elsket fra Diskofil, men også flere lokale bands, bl.a. også Clonecircle

Woody Toke
Guitarist med fart på. Har spillet i utrolige mange lokale sammenhænge. Styrer suverænt guitaren i 80’er Inc.

Stephanie Maria Jensen
"Stephanie Maria er en 22-årig singer/songwriter, og valget på genren har hun ikke været et sekund i tvivl om. Hun holder meget af at være nærværende på scenen, med en fremtoning som er ærlig, med nerve og en stemning, der er genkendelig for publikum. Sangene er melankolske, men med et budskab der er både skrøbeligt og stærkt. Siden 2013 har Stephanie Maria spillet rundt omkring i Danmark, deriblandt support for bl.a. Marie Frank og Ida Gard, samt til Copenhagen Songwriters Festival.”

 

Læs mere... Pressemeddelelse

Arrangører

Log på