Info

Ons. 15. Aug.

19.30 - 20.30
Johanneskirken
Entré: Gratis
Arrangør: Johanneskirken

”COHEN I KIRKEN” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Leonard har ordet i ”Cohen i kirken”. Sangene kittes sammen af Cohen´s egne citater og digte. Anekdoter og fortællinger om manden og hans liv, bliver der også plads til.

Poesi og ny fortolkning

Poesien får lov til at flyde frit. Som publikum får du lov til selv at danne de billeder, der måtte opstå, når du hører Karsten Holm & Cohen-trioen fremføre et bredt udsnit af Leonard Cohens sange. Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke hans sange og synge og spille dem på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer. Værker af en mester

Uanset hvor og hvordan, er den, for nylig afdøde, poet, sangskriver blevet en legende. Leonard Cohen skrev utallige gode sange. Mesterværker som ”Halleluja”, ”Bird On The Wire”, ”So Long Marianne”, ”Everybody Knows” og ”I’m Your Man”. Plus alle de andre sange med stærk poesi. Leonard Cohen var en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur.

"COHEN I KIRKEN" består af: Karsten Holm, vokal og guitar, Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor, Martin Blom, diverse guitarer og kor, Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor.

 

Arrangører

Log på