Info

Lør. 18. Aug.

10.00 - 16.00
Memphis Mansion
Entré: Gratis
Arrangør: VisitRanders

Kender du ikke geocaching? Geocaching er en sport for hele familien, hvor man ved hjælp af en GPS-modtager eller en smartphone kan finde "skatte" i Danmark, ja faktisk over hele verden. Det er en rigtig god anledning til at komme ud i naturen og få lidt motion, og giver mulighed for at få nogle pragtfulde naturoplevelser. Det er samtidig et spændingsmoment (især måske for børnene), om de nu kan finde cachen, og se hvad der gemmer sig i den. Geocahing er for alle aldre og kræver ingen særlige forudsætninger.

Der vil være geocachere tilstede hele dagen, der kan hjælpe med at komme i gang og som kan svare på spørgsmål. Der er udlagt geocaches på pladsen og man kan låne gps’er, så man selv kan prøve geocaching.  Der bliver udlagt en serie af børnevenlige geocaches. Desuden vil der være en markedsplads, hvor man kan købe geocaching-udstyr og souvenirs.

Aktivitetspladsen har fokus på geocaching-aktiviteter og man kan træne særlige geocaching færdigheder. Der er mulighed for at vinde præmier. Se det fulde og opdaterede program på www.randersfjordevent.dk.  NB! Enkelte aktiviteter er kun for tilmeldte eventdeltagere.

Du kan læse om geocaching i Randers på visitranders.dk

Læs mere...

Arrangører

Log på