Info

Lør. 18. Aug.

10.00 - 16.00
Museum Østjylland
Entré: Gratis
Arrangør: Museum Østjylland

Kom og få en forsmag på det projekt om tørklæder, valg, mode og identitet, som Museum Østjylland arbejder med for tiden. Oplev videoer med kvinder fra Randers, der fortæller om deres tørklæde, og hvad det betyder for dem at gå med det. Projektet lægger sig op ad udstillingen 100% FREMMED, der handler om identitet og tilhørsforhold og kan opleves i byrummet i Randers Ugen. Hele Kulturhuset deltager i aktiviteter i relation til dette tema. På museet viser vi derfor også en række miniportrætter lavet af flygtninge fra Ungeværket på Sprogcenter Randers. De fortæller om sig selv og skildrer deres tilhørsforhold til byen i tekst og billede.

Udstillingen åbner onsdag 15. august kl. 14.00, hvor der vil være mulighed for at snakke med nogle af folkene bag projektet. Udstillingen kan ses til og med 26. august, alle dage kl. 10-16 (dog lukket mandag)

Projektet er støttet af Region Midtjylland, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Spar Nord Fonden og Politiken-Fonden.

Arrangører

Log på