Info

Søn. 12. Aug.

15.00 - 17.30
Jazz & Folk Teltet
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

Traditionen tro står den på familiedag i jazz- & folkteltet søndag eftermiddag, hvor musikken og højt humør står øverst på repertoiret og efter en velfortjent sommerferie glæder de sig til igen at få teltet til at grine, swinge og synge. I dag sammen med Andrea Heisk Gadeberg.

Andrea Heick Gadeberg er 19 år og student fra Christianshavns gymnasiums musiklinje. Sang og musik har altid fyldt meget i hendes liv og lige siden hun har kunnet stavre af sted, har hun sunget og spillet trompet, klaver og guitar.

Men i særdeleshed er det Andreas smukke og meget indlevende stemme der forfører os og rammer os lige i hjertet. Den blødeste smukke klang som er en helt særlig gave Andrea har fået med sig i vuggegave.

Andrea har medvirket siden hun var en lille pige i Fredericia teaters musicalopsætninger. Først den mindste pige på børnehjemmet i musicalen Annie og dernæst som Martha i Sound of Music. I 2009 blev Andrea hele Danmarks kæledægge da hun spillede rollen som lillesøsteren Karla i DR´s julekalender 'Pagten'.

Stig Rossen har også fået øjnene og ørerne op for Andreas sangtalent og tog hende med som sin gæstesolist til hans store juleturne i 2016. Et nyt spændende projekt bliver at Andrea i efteråret 2018 skal spille med i filmatiseringen af Puk Damgårds bog ”Ser du månen, Daniel?”

Arrangører

Log på