Info

Lør. 11. Aug.

19.00 - 21.45
Jazz & Folk Teltet
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

Chris Andersen er den musikalske smedemester fra Skagen, der her har allieret sig med Olav Poulsen og Klaus Thrane.

Sammen skaber de deres helt eget musikalske univers,hvor folk, rock, southern country, deltablues, rag og gospel smelter sammen i en højere enhed. Fremragende musikere med plads til leg og improvisationer, hvor tradition møder nutiden i et moderne, åbent og nærværende musikalsk udtryk. Det er rørende, legende, råt og uden filter.

Chris Andersen har med sin guitar og sang igennem mange år været fast forankret på den akustiske scene i det Nordjyske med udgangspunkt i hans hjemby Skagen. Han er en glimrende fortolker af folk, rock, southern country, deltablues, rag og gospel fra 20’erne og30’erne og frem, og skriver selv sange der lægger sig fint ind i stilen.

Olav Poulsen er af mange kendt for at spille en fremragende slideguitar både akustisk ogelektrisk, og har spillet på den danske musikscene gennem de sidste 30 år. Han farver detraditionelle genrer med nuancer fra flere andre stilarter og kulturer og skaber derved sit helteget musikalske udtryk.

Klaus Thrane er en brillant trommeslager og percussionist, kendt af de fleste fra sin mangeårige plads bag trommerne i Lars Lilholt Band. Efterhånden en Nordjysk musikalsklegende, som spiller i et utal af sammenhænge. Klaus er kendt for sin legende og ekspressive spillestil.

Arrangører

Log på