Info

Lør. 18. Aug.

22.30 - 23.30
Underværket
Entré: 50 kr.
Arrangør: Rytmisk Musik i Randers

ROX’s

Til alle dem der ikke er bange for at indrømme, at de er til rockmusik.

Når lejligheden byder sig mødes vi, vander vores musikalske rødder og planter dem solidt i den Midtjyske muld. Mest af alt fordi vi kan lide at være sammen, gentage de samme "løwnhistorier" og udnytte muligheden for at bevare en lille smule af den drengerøv, der stadig ligger og lurer et sted.

Af frygt for, at vi i et svagt øjeblik, alt for hurtigt beslutter os for, at vi nu er blevet for gamle til det her - holder vi fast i rutinen og traditionen. Vi bliver simpelthen nødt til at mødes og spille rockmusik.

Velkomponerede og swingende rock-hits er toneangivende. Vi bevæger og ikke ret langt væk fra comfortzonen - fire slag i takten. Vi er jo ikke et kammerorkester.

Sammen har vi mange års erfaring fra alle mulige og umulige spillesteder i Danmark og rigtig mange kilometer i bagagen fra landevejen. Musikalsk er der ro på bagsmækken, og ikke for meget udenoms "dillerdaller". Vi spiller rock'n roll med en spilleglæde langt over gennemsnittet. Ikke fordi vi skal, men fordi det nu engang er det vi gør når vi er sammen.

 

ROX’s består af

Kion Christensen   Guitar,

Peter Pedersen   Guitar og sang,

Thomas Nederby,  Trommer,

Henrik Bille, Bas og sang

 

Husk at der er forsalg af billetter på www.billetto.dk

  

Læs mere...

Arrangører

Log på