Info

Søn. 12. Aug.

11.00 - 12.30
Enghøj Kirke
Entré: Gratis
Arrangør: Enghøj Kirke

Igen i år arrangerer menighedsrådet ved Enghøj Kirke gudstjeneste på det grønne område ved kirken. Temaet i år er "Men, vi kan begynde lige her", hvor det sætter mange tanker og spørgsmål i gang fx Kan vi altid tilgive? Skal vi altid tilgive? Hvad er tilgivelse? osv. Mange kender til følelsen af at sidde fast i vrede, bitterhed eller had, fordi nogen har behandlet os uretfædigt. Måske er det én selv, man er vred på, fordi man i egne øjne har gjort noget utilgiveligt. Hvordan komme videre? Ja, du kan begynde lige her....

Elever fra Teaterskolen Kastali'a og tidl. fængselspræst Steen Andreassen medvirker, og de vil med deres drama og ord sætte tanker i gang hos den enkelte tilhører. De medvirkende er desuden kirkens præster Alice Pedersen og Simon Koefoed, Enghøj Kirkes Kor samt kirkens personale og Jernbaneorkesteret.

Der vil i gudstjenesten som foregår på det grønne område foran Enghøj Kirke være forskellige kreative muligheder, hvor den enkelte kan medvirke bl.a. lystænding i kirken, skrive noget på papir, som forsvinder i vand, male figurer og deltage i nadver.

Der serveres sandwich efter gudstjenesten mens Jernbaneorkesteret underholder med deres dejlige musik. Medbring stol eller tæppe til at sidde på.

Læs mere...

Arrangører

Log på