Info

Fre. 10. Aug.

17.00 - 23.59
Randers Produktionshøjskole,
Entré: 425 kr.
Arrangør: Kronjyllands Jagtforening

I forbindelse med Randersugen 2018, Inviterer Kronjyllands Jagtforening i samarbejde med Randers Produktionshøjskole inden for i vores pop-up restaurant, som bliver etableret i Produktionshøjskolens lokaler på Engboulevarden 30 i Kristrup.

Konceptet bygger på at få naturen indenfor i lokalet ved hjælp af naturens egne materialer, og med udsmykning og stemningsbilleder fra jagt. Menuen kommer til at bestå af en 4-retters middag tilberedt af vildt fra den danske natur, og der serveres udvalgte vine til hver ret.

Kronjyllands Jagtforening udbyder i alt 140 billetter over to aftener, d. 10. og 11. august, til byens borgere, for på den måde at give en anderledes gourmet-oplevelse, og gøre opmærksom på vildtet som en bæredygtig ressource i køkkenet over for ikke-jægere.

I forbindelse med pop-up restauranten oprettes der en øl- og vinbar, som restaurantens gæster kan besøge før middagen, og nyde et glas vin eller en lokal øl fra Randers Bryghus. En øl, der kommer til at smage af Kronjylland. Urterne til at give smag til denne Kronjyske øl kommer fra Randers Regnskovs nye urtehave, som er oprettet med det formål at bevare gamle urter, der tidligere voksede langs med Gudenåen. 

Kronjyllands Jagtforening og Produktionshøjskolen kombinerer jagten, naturen og vildtet som en sund og bæredygtig spise med en oplevelse i Randers ugen.

Læs mere... Pressemeddelelse

Arrangører

Log på