Info

Lør. 18. Aug.

21.00 - 01.00
Justesens Plæne
Entré: Gratis
Arrangør: MAB

Et af forårets største sensation indenfor rock, pop og blues har uden tvivl været det brasilianske band BLUES BEATLES, der i marts-april gav 10 forrygende, udsolgte koncerter i Danmark.
Forårsturen var brasilianernes første besøg i Europa, og efter hjemrejsen er de nu i fuld gang med at turnerer rundt i Brasilien og USA.
Rygterne om BLUES BEATLES løb forud for turen i Danmark. Mange millioner har set deres videoudgaver af ”A Hard Day’s Night”, ”Ticket To Ride” og ”Can’t Buy Me Love” på YouTube.
Forventningerne var store, og spørgsmålet var, om bandet kunne leve op til videoproduktionerne.
Svaret var stjerneklart: BLUES BEATLES oversteg selv de højeste forventninger og efterlod den ene koncertsal efter den anden med et både rørt og begejstret publikum, der straks overfaldt det danske bookingbureau DGM og brasilianernes Facebook-sider med spørgsmålet om, hvornår de kommer igen.
Og, heldigvis blev Danmark og Randers sat på turnéplanen til den 18. august
Her er nogle få publikumsreaktionen efter forårets koncerter:
”Det er ikke dårligt at få julegaver til påske. Det fik vi af Blues Beatles”.
”Efter Blues Beatles bliver det svært at lægge en ordinær Beatles-plade på grammofonen”.
”Jeg har haft mange store oplevelser i den her koncertsal. Blues Beatles slår alt”.
”Blues Beatles kopierer ikke Beatles. De fortolker og fornyer sangene fra 60'erne, så det er en sand fornøjelse”.

Det sidste er uden tvivl essensen i succesen for BLUES BEATLES. De giver ny energi til de gamle – med alt forladt - ofte 60’er-tunge Beatles-sange, så de bliver en ny oplevelse for publikum samtidig med, at sangene kunne få tårerne frem i øjenkrogene hos selv den mest inkarnerede Beatles-fanatiker. De seks musikere er alle fremragende på hver deres instrument. De sprudler af spilleglæde, og kærligheden til Blues, Groovy Soul og Beatles når langt ud over scenekanten.
Bandet har formået at forbinde sjæl og humor mellem brasiliansk temperament og kølig engelsk pop. Blues Beatles har med andre ord skabt deres helt egen stil. Desuden indlægger de dygtige musikere instrumentale soloer og improvisation, som er typiske elementer inden for bluesgenren.
Blues Beatles har i løbet af 2017 fået stor opmærksomhed (Worldwide), for deres helt egen unikke måde at fortolke Beatles hits med et twist af blues, hvilket betyder at de er væsentlig anderledes end de sædvanlige Beatles cover bands. Opmærksomheden omkring Blues Beatles kan også klart måles på de videoer som de har lagt på YouTube i 2017, der på kort tid har fået flere millioner views, bl.a. “A Hard Days Night” med over 11 millioner views (ved sidste tjek) på deres facebook side, samt over 230.000 Likes.
Blues Beatles har det meste af 2017 rejst triumferende rundt i deres hjemland Brasilien, til stor glæde for deres landsmænd, og er nu trådt ind på den internationale scene med en World tour som blev skudt igang på østkysten i USA november 2017. Denne tour var en kæmpe succes og Blues Beatles fik straks et tilbud om endnu en tour, samt en invitation til verdens største blues festival (Big Blues Bender) i Las Vegas. Udover denne succes blev deres første udgivne album hurtigt solgt.

 

Læs mere... Pressemeddelelse

Arrangører

Log på