Info

Fre. 10. Aug.

19.00 - 01.00
Justesens Plæne
Entré: Gratis
Arrangør: MAB

Foruden Borgmesterens officielle åbning og kåringen af Årets Randersborger er der dansk rock- og popmusik i særklasse fra den store Open Air scene.

Kim Larsens søn Hjalmer spiller på koncertområdet ved Gudenåen de mange hits, som det store sangskrivertalent allerede har fået spillet på de danske radiostationer.

Inden Hjalmer Larsen går på scenen med sit band, har en af 90’ernes største hjemlige rock-succeser ”Nikolaj & Piloterne” varmet publikum op med genhør som ”Vicky”, ”Har Det Fint” og ”Kommer nok hjem”. Bandet har naturligvis også den nye sang ”Pis og Papir” med på repertoiret.

Åbningsfesten slutter med et storslået Shu-bi-dua-show fra Hardinger Band. Tre af medlemmerne fra Shu-bi-dua har sammen med to af landets bedste musikere inden for de sidste to år skabt stor succes med at spille mere rockede udgaver af de gamle Shu-bi-dua-sange. Med Michael Hardinger og Jørgen Thorup i vokal forgrund spiller Hardinger Band klassikere som ”Vuffelivov”, ”Hvalen Hvalborg” og ”Stærk Tobak”. Bandet spiller også sange fra det nye album ”Sym-fo-19”, der indeholder Shu-bi-dua-numre, som aldrig tidligere har været udgivet. Det er rock, fællessang og dansk musikhistorie med fuldt tryk på totalunderholdningen.

Gå også på opdagelse i DOMEN og nyd de mange madoplevelser i Randers Street Food Festival.

Arrangør er Randers Eventsekretariat i samarbejde med MAB I/S.

Læs mere... Pressemeddelelse

Arrangører

Log på