Info

Tor. 16. Aug.

11.30 - 21.00
Justesens Plæne
Entré: Gratis
Arrangør: MAB

Foruden den gode madoplevelse er der også udvalgte specialøl i hanerne, friskpresset Juice, økologiske kaffeprodukter og meget mere.
Den Skaldede Kok – Carsten Olsen deltager i festivalen med sin egen truck og har lovet ”TV – Køkken” live alle hverdagene på skærmene i Street Food området. Han skal nok formidle inspiration og gode råd.
Beliggende tæt ved DOMEN er det planlagt, at området for Randers Street Food Festival vil fremstå med boder, madtrucks, overdækning, miljø og udsmykning, således den rette afslappede og hyggelige stemning bliver en del af oplevelsen.
Det giver således muligheden for at, frokosten, eftermiddagssammenkomsten eller aftensmaden i Randers Ugen kan holdes hos Randers Street Food Festival i noget anderledes omgivelser tæt ved byen og ikke mindst tæt ved naturskønne Gudenåen. Et nyt tiltag er Spisekuponhæfte til Randers Street Food Festival, der indeholder 8 spisekuponer, som kan bruges i alle boderne og madtrucks gennem hele Randers Ugen. Ved køb af Spisekuponhæfte er der ilagt rabat, så her er der penge at spare. Spisekuponerne kan findes på www.randersfest.dk
Foruden DOMENS arrangementer arrangeres der gennem ugen jævnligt i området flere forskellige større og mindre arrangementer, samt lounge music, som alle bibringer dejlige krydderier til madoplevelserne og områdets miljø.
Justesens Plæne med Randers Street Food Festival og Randers Ugens vartegn DOMEN bliver uden tvivl et af de store samlingssteder med spændende tiltag, aktiviteter, tilbud og oplevelser gennem hele Randers Ugen 2018.

Læs mere... Pressemeddelelse

Onsdag, 14. Aug.

18.30 - 21.30
Østervold

Randers City Stafet

18.30 - 21.30
Østervold

Randers City stafet hvor du både kan vælge at løbe eller gå 3.5 km rundt i Randers Centrum

Arrangører

Log på