Info

Ons. 15. Aug.

19.30 - 21.30
Værket
Entré: 345 kr.
Arrangør: Randers Kammerorkester

I august 2018 er det 25 år siden den skotske David Riddell blev ansat som dirigent og orkesterchef ved Randers Kammerorkester. Det fejrer orkestret med en storslået jubilæumskoncert, hvor to af Danmarks absolut førende sangere optræder som solister. Som unge talenter stod barytonen Bo Skovhus og sopranen Henriette Bonde-Hansen i 1993 på scenen sammen med Randers Kammerorkester i David Riddells første sæson som orkesterchef.

Allerede i 1988 fik Bo Skovhus sit internationale gennembrud som Don Juan på Volksoper i Wien, og siden har han optrådt på de fornemste scener som Metropolitan i New York og Wiener Staatsoper, og han har samarbejdet med dirigenter som Cladio Abbado, Daniel Barenboim og Zubin Metha.

Henriette Bonde Hansen har som en af Danmarks førende sopraner stået på store internationale scener som Theater an der Wien, Theatre du Chatelet i Paris og Musikverein i Wien, og hun har sunget sammen med orkestre som Gewandhausorchester i Leipzig, Concertgebouw i Amsterdam og Orchestra Philharmonic de Radio France.

Sammen med Randers Kammerorkester og David Riddell synger Bo Skovhus og Henriette Bonde-Hansen et stort og populært opera- og operetteprogram med fokus på de største highlights. Jubilæumskoncerten er støttet af Fonden Harmonien, Randers Ugen 2018 og Lund Fonden. 

Læs mere...

Onsdag, 14. Aug.

18.30 - 21.30
Østervold

Randers City Stafet

18.30 - 21.30
Østervold

Randers City stafet hvor du både kan vælge at løbe eller gå 3.5 km rundt i Randers Centrum

Arrangører

Log på